Loader
x

Marc de Roo

NAAM?
Marc de Roo
JARIG OP?
03 September
WAAR WOON JE?
In een huis op het eiland in de zon vol met muziek
VERTEL JE RADIOVERHAAL…
Heb ooit gewerkt bij Radio 538 en toen ik daar begon kreeg ik ineens te horen: “Ja, hier mogen we blij mee zijn met deze jongen” zei de eerste, de ander “Ja, het is echt heel belangrijk voor Radio 538 wat hij nu aan het doen is” en de derde zei ” Jaja, binnenkort heb ik hier gewoon meer tijd voor andere dingen tijdens de “Top 40”, dat waren Wessel van Diepen, Lex harding en Erik de Zwart en ik herkende ze al aan hun stemmetjes, hoezo radiogek!!!!!!
WELK RADIOSTATION OF DJ BELUISTER JE NOG MEER?
Fresh FM in NL en zowat alle commercielen die er zijn en jaaaaaaa, ook wel eens Dolfijn FM haha
WELKE DRANK VIND JE HET ALLERLEKKERST?
Tjolk, het is er alleen niet meer dus vermaak ik me maar met bacardi Reserva (Dat is de sterkste Bacardi die er is)
LIEVELINGSESTABLISSEMENT OP CURACAO?
Overal waar je veel voor weinig krijgt!!!!!
CHILL PLEK?
Mijn prive zwembad en mijn tuin.
WAT IS JE FAVORIETE BEZIGHEID IN HET WEEKEND?
Ik vermaak me met leuke en gezellige dingen doen, zo ben ik ook wel eens te vinden bij MarksMellow op zaterdag, of ik kijk gewoon lekker een filmpje, zak chips op schoot ipv de kat en gaan.
WAAR KIJK JE NAAR OP TV?
Alles wat gezellig is en films.
WIE ZIJN JOUW HELDEN?
Caro Emerald zoals je wel in het radioprogramma terughoort en natuurlijk iedereen die wat voor mij doet haha.
WELKE MUZIEK DRAAI JE THUIS?
Eigenlijk wel van alles, maar geen Jazz, klassiek of opera, word ik zo zenuwachtig van dat getril in die stemmetjes.
FAVORIETE WEBSITE?
Overal waar je films vandaan kunt halen haha, dan vermaak ik me ook weer in het weekend met de kat op schoot.
WAAR GEEF JIJ JE GELD AAN UIT?
Aan leuke en gezellige dingen, natuurlijk aan lege dvd’s haha en aan eten en drinken, want met een lege maag is je leven zoooooo niet leuk.
FAVORIETE TIJDSCHRIFT OF BOEK?
Ik lees niet mag dat ook?
WAT VIND JE LEUK AAN CURACAO EN WAT MINDER?
Leuk is dat alles zo lekker chill gaat en gezellig is, minder leuk is toch wel de kleine criminaliteit die voor sommige mensen toch hun plezier om hier te verblijven kunnen verpesten.
WELKE DVD KIJK JE HET LIEFST?
Als ik dat hier neerzet staan jullie allemaal aan mijn voordeur om ook mee te kijken haha en verder gewoon leuke films, maar ook spannende.
WAT VIND JIJ LEKKER ETEN?
Mijn ideale maaltijd bestaat uit, LET OP: Een bord met patat, roerbakgroenten (Thaise, die zijn lekker pittig) en een biefstukje ofzo, maar mag ook ander vlees zijn, bijv. 6 kippepootjes, als toetje een grand dessert bestaande uit een schaal met verschillende soorten ijs, petit fourtjes, kleini mini magnum’s en een Mona toejte (Bijv. bokkepootjespudding), daarna een kopje koffie met 2 rose koeken en als afsluiter natuurlijk de chips bij de film.
FAVORIETE STAD?
Mijn geboortestad “Leiden”