Loader
x

LOVE IS IN THE AIR at PARADISE FM

Op 14 februari, de dag van de liefde, hebben wij de luisteraars een kans gegeven nog eens extra te laten zien hoeveel ze van hun geliefde houden. Paradise FM wilde als Love Station ook iets speciaals doen rondom Valentijn door alle luisteraars te verrassen met mooie en romantische prijzen. In samenwerking met het Avila Beach Hotel konden wij een fantastische hoofdprijs weggeven, namelijk een romantische overnachting voor 2 inclusief diner. Luister terug naar een aantal winnaars op de Paradise FM Soundcloud of klik op de link hier rechts.

Ocean Front Blue room in het Avila Beach Hotel

Op 14 februari checkte Manuela en haar geliefde in bij het Avila Beach Hotel waarna er een heerlijk diner stond te wachten bij restaurant The Pen.  Na afloop verbleven ze in een prachtige kamer met zeezicht in the Ocean Front Blues vleugel van het hotel. Deze Ocean Front Blues vleugel is alleen voor volwassen en bijzonder populair voor honeymooners!

Naast deze hoofdprijs hebben we ook nog andere mooie romantische prijzen weggegeven, waaronder champagne van Servir Frais, een Sup Mangrove Tour over het Spaanse water van SUP Curacao, een romantisch diner voor 2 inclusief een glas Prosecco bij het Santa Barbara Beach Resort, een Sunset Trip op de Catamaran Bluefinn, een Swatch horloge van Freeport Jewelers, een Valentijnsdiner op 14 februari bij Restaurant BijBlauw, een overheerlijke ontbijtbox of een cupcake box (9 stuks) van Kuki Monster, bezorgd op het werk van jouw Valentijn.

 

Het nieuws met Oscar

Bedenk Het Foute Uur!

Muziekquiz

Van maandag t/m donderdag spelen wij bij Paradise FM elke dag een muziekquiz waarbij je een diner voor twee personen kan winnen! De aftrap van de muziekquiz is tijdens ‘De Paradise FM Ochtendshow met Mario’, iets na 7.30 uur. Daarna wordt dezelfde opdracht nog een aantal keer herhaald bij de verschillende programma’s van Paradise FM.