Loader
x

Donderdag

DE PARADISE FM OCHTENDSHOW MET MARIO

6.00 – 9.00 uur
Onderweg naar werk, naar school, of naar het strand hoor je bij Paradise FM de beste ‘classics’ en de nieuwste hits. Naast muziek speelt Mario ook leuke spelletjes waaronder de grote Paradise FM-muziekquiz met iedere dag kans op een heerlijk diner voor twee bij diverse restaurants. Tussendoor houdt Mario je samen met Oscar van Dam op de hoogte van het laatste lokale en internationale nieuws.

HET FOUTE UUR

9.00 – 10.00 uur
Een uur lang lekkere foute muziek. Stiekem meezingen met echte ‘guilty pleasure’ klassiekers. Waag een dansje op de Vengaboys,  speel de drums op het stuur van je auto met The Final Countdown van Europe, probeer de rap van Scatman John bij te houden en zing gezellig mee met The Pointer Sisters.

MARCEL IN DE MORGEN

10.00 – 12.00 uur
Time flies when you’re having fun…. met Marcel in de Morgen vlieg je de ochtend door! De ultieme ‘Paradise FM sound’ met nieuwe popmuziek, gouwe ouwe klassiekers, afgewisseld met swingende Caribische deunen. Zing en swing mee in de auto, thuis of op je werk.

LUNCHCAFE

12.00 – 14.00 uur
Tijdens het LunchCafé draait Marc de lekkerste muziek tijdens je lunchpauze en praat hij je bij over alles wat er op het eiland gebeurt. Tijdens het LunchCafé van Marc maak je ook tijdens je lunchpauze weer kans op leuke prijzen! Nieuwe restaurants, bekende artiesten, aankomende evenementen en de leukste banen op het eiland… het komt allemaal voorbij tijdens het LunchCafé! En uiteraard neemt Oscar van Dam nog een keer het laatste nieuws met je door.

MARC IN DE MIDDAG

14.00 – 17.00 uur
Met Marc de Roo staat gezelligheid bovenaan. Met Marc uit je speaker vliegt je middag voorbij met de lekkerste muziek en leukste anekdotes.Wil je ook gezellig meedoen?! Vraag dan je favoriete plaat aan tijdens Marc in de middag.

VANDAAG & MORGEN

17.00 – 19.00 uur
Thuis, in de auto of op het werk: 5 dagen per week praat Elisa je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van lokale politiek, sport en cultuur. Nieuws uit eerste hand, actueel en kritisch. Elisa belt met verslaggevers op de diverse eilanden voor het laatste nieuws en interessante interviews. Ook de lokale bevolking komt aan het woord bij ‘De Pontjesbrug’, waarbij voorbijgangers hun mening geven op de stelling van de dag.

PARADISE FM GREATEST HITS

19.00 – 22.00 uur
Non stop de lekkerste muziekmix voor thuis op de porche, op het werk, bij het zwembad of op het strand, tijdens het schoonmaken, bij de kapper of in je favoriete café.

PARADISE FM EASY LISTENING

22.00 – 23.00 uur
Sluit je dag af met een goed glas wijn en Easy Listening uit je radio. Laat je meeslepen met de rustige klanken van Norah Jonas, de prachtige teksten van Frank Boeijen en de zwoelste liefdesliefdjes. Wij draaien de vergeten ballets afgewisseld met de nieuwste hits.

MET HET OOG OP MORGEN

23.00 – 00.00 uur
Bekend van Radio 1 en vaste prik in de nacht van Paradise FM. Vol nieuws en achtergronden, met elke dag een andere, vaste presentator.

Like ons op Facebook